HTML

filozofia-hit-kutatas

tarsalgas

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Teremtestortenet - Ron L. Hubbard szerint....

2008.07.05. 01:07 McCoy

 Rendben. Akkor ami ezt a bolygót illeti. A konföderációt, az azzal szomszédos huszonegy csillagot és azoknak mind a 76 bolygóját érintő Kettes Incidens (ez maga a Xemu/Xenu-s történet, amiről most szó van. Van egy Egyes Incidens is, ami a világegyetem eredetekor történt - Reformer) nagyon hosszú és összetett volt. 36 napig tartott. Egy elfogó hadművelettel kezdődött. Egy amolyan elfogással. És most ne arra gondoljatok… próbálok futtatni egy elfogást… hogy röpködtök erre-arra a levegőben, aztán egyszercsak valaki rátok dob egy hálót, meg ilyen hülyeségek; az ottani embereknek akkoriban rendkívül hasonlított az öltözetük a mi ruháinkhoz. Ugyanolyan autóik voltak, a vonatjaik és a hajóik is pontosan olyanok voltak, mint itt az ’50-es ’60-as években.

Ez a civilizáció száz százalékig másolja az R6-ot (a Routine 6 rövidítése, a később előbukkanó mozifilmek során beépített implantok tartalma. Továbbolvasva világossá válik - Reformer), mert így tervezték. Ugyanilyenek voltak az utcák, ugyanilyen házakban laktak, satöbbi. Mi a fene.

És jókora kalamajka, felfordulás meg ilyesmi volt, mielőtt az R6 elkezdődött. A Lojális Tisztviselők voltak a testület, a választó testület – Lojális Tisztviselőknek hívták őket, és az ő dolguk volt a népesség megóvása, satöbbi. Ők egy Xemu nevű fickót választottak meg legfőbb fejesnek. És le akarták váltani. Xemu a hatalomban töltött utolsó perceit arra használta, hogy rendesen belecsapjon a lecsóba.

[Egy leeső ceruza hangja] Igen, nem csodálom, hogy eldobtál valamit. [nevetés]

Szóval az utolsó pillanatban jó nagy felfordulást csinált. Persze volt pár jómadár, akik támogatták. Ő volt az univerzum legnagyobb elnyomója. Voltak adminisztrátorai, meg bolygóvezetők mindenféle helyeken és pozíciókban. Kiszúrta az összes jófiút, gyorsan megszabadult tőlük, aztán összeszedte azokat a katonákat, akik minden hamis parancsot végrehajtottak anélkül, hogy látnák, mi a francot csinálnak, ráuszította őket a lakosságra, és begyűjtötte őket, egyiket a másik után, ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta. Az egyik módszerük az volt, hogy azt mondták, jövedelemadó-ellenőrzésre jöttek. Az Egyesült Államok amúgy a jövedelemadót is úgy másolta. Az is R6. Ezek a fickók csak egy rakás dramatizáló pszichopata [az amerikai adóhivatal].

Szóval bementek, és a katonák elkezdték lemészárolni őket. Aztán elküldték a katonákat, hogy nyírják ki azokat a renegát katonákat, akiknek megparancsolták, hogy nyírják ki az őrült katonákat, úgyhogy végül szépen lelövöldözték és implantálták egymást. Teljesen lepusztították ezeket a bolygókat, olyanok lettek, mint egy billiárdgolyó.

Egész pontosan… az volt a trükk, hogy le kellett lőni, lebénítani az illetőt, többnyire egy tűt szúrtak a tüdejébe, és ugyanebben a pillanatban lefújták mélyhűtött alkohol és glikol keverékkel, ezzel a vegyülettel garantáltan elkapták a thetánt (maga a lélek, az illetõ saját maga, nem a test vagy az elme – Reformer). Ezután csak be kellett rakni egy fagyasztóba, és el is kapták a grabancát, mivel ha megpróbálná elhagyni a testét, megfagy. Ezután gyűjtőállomásokra vitték őket. Dobozokba rakták őket, és bedobálták őket olyan űrhajókba, amik pontos másai voltak a DC-8-asok… a DC-8-as repülőgép pontosan úgy néz ki, mint az akkori űrhajók. Pont úgy. Leszámítva, hogy a DC-8-nak légcsavarjai, propellerei vannak, az űrrepülőknek meg nem voltak.

Aztán nagy fagyasztó egységekbe rakták őket, és így tovább. És ha megnézzük Einstein állítását, hogy az ember nem lépheti át a hangsebességet, hát ez… mármint a fénysebességet. Hát ez egy nagy marhaság. A Coltusról a Teegeeack bolygóra, vagyis a Földre vezető utazás kilenc hétig tartott, és ez bizony jópár fényévnyi távolság.

A Coltus a Sarkcsillag, Polaris egyik bolygója volt és ma is az.

És csak hordták ide az embereket a dobozokkal, milliárdszámra. Aztán bedobozolták őket, és a dobozokat nagy halmokba rakták. A bolygó lakói is megkapták a magukét. Senki nem foglalkozott azzal, hogy velük mi lesz. Lelődözték az adminisztrátoraikat, szétlőtték az irányítóközpontokat, aztán fogták ezt a rengeteg dobozt és a bolygó összes nagyobb vulkánjába dobták őket, majd mindegyikben felrobbantottak egy-egy hidrogénbombát, és ettől a thetánok a légkörbe kerültek. A bombázás után egy elektromos szalagot, egy bizonyos állóhullámot hoztak létre a terület fölött. A hatalmas szél az összes thetánt az így létrehozott vákuumzónákba sodorta.

Ezeket aztán lehozták a földre, bezárták és egy vetítőgép elé rakták őket, ami hangos-színes filmekkel először beléjük ültették az általatok a Clearré tételi tanfolyamon megismert implantot, aztán egy másik implantot, amit OT II-ként ismertek.

Miután ez megvolt, a thetánokat egészen… a harminchat nap hátralevő részében berakták egy szuperkolosszális 3D moziba, és egy filmet vetítettek nekik Istenről, az ördögről, űroperákról, satöbbi, „öt kép öt szóval” stílusban. Nekünk megvan a teljes anyag. Ez ment harminchat napig, aztán szélnek eresztették a szerencsétlen flótásokat… bocsánat. Újra bedobozolták őket, és összekeverték a dobozokat, hogy… két gyűjtőhely volt, az egyik Las Palmas, a másik Hawaii. És volt egy szerelősoruk is. Las Palmasban ez a város főutcájának helyén volt.

Annyi baleset történt már azon a főúton, hogy össze se lehet számolni. Egyszer az egyik kapitányunknak elég erős hányingere támadt itt, erre azt mondtam neki: „Nos, kb. 8 méterre vagyunk az R6 régi szerelősorának a helyétől.” Ettől el is múlt a rosszulléte. [nevetés]

A római katolicizmus -  az ördög, meg minden ilyen dolog - az R6 része. Meg tulajdonképpen minden, amit el tudtok képzelni. Gyakorlatilag az összes modern színházat beépített R6 szimbólumokkal építettek föl. Még a színház páholyain is látszanak ezek a szimbólumok. A mai napig megőrizték ezeket, kitörölhetetlenül. Nem teljesen pontosak, de azt tudják, hogy kell valami a nézőtér szélén levő páholyokra, valami arany mintázat, és oda is rakják.

Az a legjobb, hogy négy vagy ötféle verzió is van, hogy ki csinálta ezt az egészet. Négy vagy öt dolog is van, ami okozhatta. Egyszer az egyikre fogták, másszor a másikra, hogy teljesen összezavarják az embereket, és ne derüljön ki a történteknek az igazi oka. Miután elkészültek, összecsomagoltak, és elhúztak az űrbe, sorsukra hagyták az itt maradottakat.

A konföderáció bolygóin átlagosan 178 milliárd ember élt. 178 milliárd. Ezen a bolygón 258 milliárd. Ennek a bolygónak Teegeeack volt a neve, és a Bombák Bolygójaként, a Gonosz Helyként él a köztudatban. Az a hely, ahol mindenkit széttrancsíroztak. Gondolom, láttatok már olyan nagy helyeket, ahol állítólag nagy vulkáni tevékenység volt régebben. Valójában azok az R6 robbanásainak a maradványai. Ha leástok sok civilizációnyi mélységig, zöld üveget fogtok találni.

...

Azért csinálták, hogy az egyénbe beleimplantálják, hogy hagyja abba a dolgot teremtését, és hogy megszüntessék a túlnépesedést.

Ez volt az ő nagy ötletük, mindezt azért csinálták, hogy megállítsák a túlnépesedést.

Ennek a tervnek az elsődleges célpontja a második dinamika volt (Hubbard szerint ez az ember motiváló 8 hajtóerő egyike – az első a saját túlésésünk, a második a szex és a család területe, azok túlélése és így tovább – Reformer), ezért tele van második dinamikás elnyomással. Például vannak olyan emberek, akik megszállottjai a gyerekekkel való szexnek. Ezt is az R6 tanítja nekik. Bizony, ilyen kedves srácok voltak ezek. Még egy TV stúdiót is csináltak ehhez, szövegírókkal, satöbbi. Ismertek egy olyan trükköt is, hogy megjelenítettek egy embert a szobában, de úgy, hogy teljesen tömörnek és háromdimenziósnak tűnt. De ezek csak trükkök. Semmiség. Annyival többet tudunk az elméről, mint az R6-osok, hogy arra nincsen szó.

Nos, mindennek az lett az eredménye, hogy egy 75 millió éves vákuum keletkezett, már ami az univerzum ezen részét illeti. Belegondoltatok, hogy miért nem… ha léteznek repülő csészealjak, miért nem szállnak le ezen a bolygón? Ennek a bolygónak nagyon-nagyon régóta nagyon rossz híre van. A lázadókat, dezertőröket, meg az efféle alakokat többnyire ide száműzik. De vannak olyanok is, akik menekültként érkeznek ide, mert tudják, hogy ide nem jön utánuk senki.

Ez a bolygó a gonoszság megtestesítője. Az univerzum ezen szektorának nagyon rossz híre van.

Nos, az általatok ismert adatok alapján ez több mint 74 milliárd, majdnem 75 milliárd éve történt. Ez a katasztrófa maga alá gyűrte a konföderációt, és enyhén szólva egy igen kellemetlen helyet csinált az univerzum ezen szegletéből.

Aztán úgymond a modern korban, 20 millió évvel ezelőtt valaki elindított egy evolúciós vonalat a bolygón. Az szép lassan túljutott a barbarizmus számos formáján, de az R6 ismét gondoskodott róla, hogy megrekedjenek a barlanglakó szinten. Ennek ellenére sikerült tovább fejlődniük, továbbléptek az R6 dramatizációja felé. És ezt hívják egyesek haladásnak.

Sikerült pár dolgot így-úgy összeeszkábálni, de a technológiájuk elég szánalmas volt. De mindaddig kapaszkodtak fölfelé, amíg lehetőség volt a tevékenységgel kapcsolatos kommunikációra.

Sok olyan PC-vel fogtok találkozni, aki egyfolytában retteg, hogy „Úristen, a nyomomban vannak!”. Az R6-osok beépítettek egy területet, egy implantot, ami megmondja az embereknek, hogy aki meg akarja menteni a világot, azt meg kell ölni. Meglincselni és felakasztani. Bárkit, aki meg akarja menteni a világot. Úgyhogy természetesen hozzáigazítottam a valenciánkat egy optimálisabb R6 valenciához.

A bolygó teljes népessége úgy reagál az R6 szimbólumokra, mint egy óramű. Nem reagálnak semmi másra. Nem hallgatnak a józan észre sem, csak az R6 szimbólumokra. Szóval ha nekiálltok a rossz szimbólummal foglalkozni, és az emberek egy idő után azt fogják gondolni, hogy meg fogjátok menteni a bolygót, és egyikük-másikuk meg akar majd ölni titeket.

Nos, aláaknázták a dolgot. Nagyon durván aláaknázták. A Római Katolikus Egyház időközben, miközben megfigyelte ezt a dramatizációt, rájött az R6 néhány kis töredékére, és úgy állítják be, mintha az R6 még napjainkban is tartana, pedig az igazság az, hogy nem mindegyik Lojális Tisztviselőt ölték meg. Xemu hibázott. Nem ölték meg mindegyiket, egyáltalán nem. És noha megtépázták a civilizációt, maradtak még fegyverek, szállítóeszközök, maradt némi szervezettség, és így azok a tisztviselők, akik az incidens alatt épp távoli bázisokon, útközben, vagy érintetlenül hagyott bolygókon voltak, felvették a harcot a katasztrófa után. Xemu adminisztrátorai és renegát katonái nem voltak túl hatásosak, és egy nagy háború végül megpecsételte a Galaktikus Konföderáció sorsát.

Azokat az elhagyott városokat, melyekben Xemu emberei megvetették a lábukat, a földig lerombolták. Egy éven belül Xemut letartóztatták, 6 éven belül a teljes ellenállást felszámolták. A Lojális Tisztviselők győztek. Xemut és az embereit az egyik bolygó hegységébe zárták el, egy olyan elektromos ketrecbe, amelyet egy örökké tartó energiaforrással láttak el. Nem valószínű, hogy valaha is kiszabadul.

Ezután a Lojális Tisztviselők rájöttek, hogy semmijük sem maradt. Gyártani sem tudtak semmit, az emberek elmentek. Nem tudták tovább fenntartani a civilizációt, azok a városok pedig, amik nem pusztultak el teljesen, lassan feledésbe merültek. Ezen a bolygón is volt egy bázis, de már szinte a felismerhetetlenségig szétporladt.

Ahányszor valaki tenni próbál ez ellen, hajlamos egy flashback-et kapni. Ezért nem beszélhettek az embereknek arról, ki fogja megmenteni ezt a bolygót. Ti vagytok „azok, akiknek ez a bolygó engedelmeskedik”. Ez a bolygó a tiétek. Nem ti fogjátok megmenteni ezt a bolygót. És ezáltal megmentitek.

Sokat beszélhetnék az eseményeket körülvevő szimbólumokról, de ezek már mind hangszalagon vannak. Természetesen ezekre a szimbólumokra az ember reagál. Ilyen például a kitörő vulkán (Ron itt felmutat egy Dianetika könyvet, amin egy működő vulkán látható). Azt megérti. Nem restimulálja őt, mert nem annyira mélyen el van temetve benne. Csak tudja, hogy az a dolog OK és rendben van.

Az R6-ban az átlagembert keresztre feszítve ábrázolják, és ugyanígy ábrázolják a pszichiátereket is, annak ellenére, hogy domináns karakter; emiatt úsznak meg mindent manapság. Még azt is, hogy elektrosokkolja az embereket. Az általános orvos nem is nagyon szerepel az R6-ban. Csak a sebész. Azt pedig úgy ábrázolják, hogy testeket darabol fel. Ez így is helyes. Gyakorlatilag nyers hússá szabdalja szét a testet, le egészen a csontvázig, és a csontváz agonizál, és utána azt is földarabolja.

Na szóval, az átlagembert a kereszten ábrázolják, és nehogy azt gondoljátok, hogy ez véletlen egybeesés. I.e. 600 körül valahol ezen a bolygón valaki rájött az R6 néhány részletére. Nem tudom, hogy sikerült neki, talán megfigyelt néhány őrültet, vagy ilyesmi. De azóta felhasználták ezt a tudást, és ebből született meg a kereszténység.

A férfi a kereszten. Krisztus nem létezett. A kereszten lévő férfit átlagemberként ábrázolják. Így aki egy keresztre feszített embert lát, rögtön szimpátiát is érez iránta. Emiatt sok preclear-rel(szcientológia auditálást kapó ember, aki még nem Clear – Reformer) találkozhattok, aki azt mondja, ő Krisztus. Ennek két oka van, az egyik az, hogy a Római Birodalomban szívesen alkalmazták a keresztre feszítést, úgyhogy megfeszíthették az illetőt. Az R6-ban pedig keresztre feszítve ábrázolták.

Vannak dolgok, amik megbetegítik az embereket, ezek akkor fordulnak elő, amikor az R6-ban ábrázolt állapotokhoz közeli területre megyünk vagy egy olyan testtartást vesznek fel. Például esőben a szabadban lenni, ami közben esetleg van a közelben egy patkány egy kereszt alatt, garantáltan megfázást okoz. Tehát az esőtől megfáznak.

De ha egy kád vízbe fekszünk, nem fázunk meg. Mikor megfázunk, restimuláljuk a mélyhűtött alkoholt és glikolt, és emiatt dramatizációba kerülünk. Tehát a betegségek nagyon szoros kapcsolatban állnak az R6-tal.

Érdekes adalék ehhez, hogy az egyik japán vulkán a felrobbanásakor beültetett egy implantot, hogy az ember mikor és hogyan legyen beteg. Betegnek kell lennünk öt évesen, tíz évesen, és így tovább egész ötven éves korunkig. A férfiak és nők élettani változásainak is ez a betegség-implant az okozója.

Az embereknek betegnek kell lenniük. Egy emberi test elvileg kb. 70 évig élhet, de ez egy nagy baromság. Az R6 előtt az emberek csak éltek és éltek és éltek, szó sem volt ilyesmiről. Ők tanították meg az embereket a halálra, ők tanították meg őket az amnéziára. Ezek a dolgok mind-mind ebből a zónából és területről származnak.

Ez egy elég egyedi és sajátságos eset a konföderáción belül. Több, különböző fajtájú és méretű implant van, de valószínűleg ez a leghosszabb lefolyású, legerőszakosabb és legrosszindulatúbb implant a galaxis ezen szektorában. Haladást elérni ezen a területen, és elpusztítani ezt a tömeges szintű engramot nem kis feladat, de mi épp ezen dolgozunk. Az univerzum addig nincs biztonságban, amíg az emberekkel így elbánhatnak.

 

1 komment

Címkék: szcientologia teremtestortenet

A bejegyzés trackback címe:

https://filozofiahitkutatas.blog.hu/api/trackback/id/tr73554107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.05. 02:41:53

"Egy amolyan elfogással. És most ne arra gondoljatok… próbálok futtatni egy elfogást… hogy röpködtök erre-arra a levegőben, aztán egyszercsak valaki rátok dob egy hálót, meg ilyen hülyeségek; az ottani embereknek akkoriban rendkívül hasonlított az öltözetük a mi ruháinkhoz. Ugyanolyan autóik voltak, a vonatjaik és a hajóik is pontosan olyanok voltak, mint itt az ’50-es ’60-as években."

LOL -))

Csapong ide - oda, beszel ossze vissza -))
Total skizofren -))
süti beállítások módosítása